ELMARAD - Bermuda feat. Lulu GainsbourgParty

Május 11 Szombat
Kapunyitás:
20:00
Société Budapest
(Budapest)
1051 Budapest Sas utca 15
Esemény leírása és szabályzata

Térkép

Esemény leírása

ELMARAD!

Bermuda + Lulu Gainsbourg - Société

A Bermuda magyar nyelvű POP dalaival évek óta magabiztosan egyensúlyozik a mainstream és az underground vékony határmezsgyéjén. A Monte Carlo-val csináltak generációs hipszter himnuszt, a London-nal a fősodortól kívülállóként megcsinálták az elmúlt évek egyik legjátszottabb rádiós slágerét, begyűjöttek Comet gömböt és nyertek Klipszemle díjat.

A furcsa kollabokra mindig is nyitott zenekar ezen az estén egy különleges vendéggel lép a Société színpadára. Párizsból érkezik hozzájuk Lulu Gainsbourg, a francia legenda Serge Gainsbourg fia.

Serge Gainsbourg a XX. század egyik legmeghatározóbb kulturális ikojna, életművén túl egy egész zenész dinasztiát is maga után hagyott. A női vonalat ex-felesége Jane Birkin és lánya, Charlotte Gainsbourg viszik, legkisebb gyereke, egyetlen fia Lulu pedig szintén nyomdokaiba lépett.

Lulu Gainsbourg Amerikában a Berklee-n végzett zeneszerzés szakon, és kis jazz kitérővel ő is az elegáns francia pop felé vette az irányt. Már háromadik albumánál jár, sztárparádés lemezein közreműködött Johnny Depp-től Iggy Pop-on át Scarlett Johansson-ig rengeteg híres és hírhedt zenész.

Ezen a különleges estén a Bermuda tehát Lulu Gainsbourg-gel kollaborál, játszák egymás dalait, feldolgozásokat, POP utazás a Monte Carlo - Budapest tengelyen!

Esemény szabályzata

Elérhető jegyek

Elmarad

Szólj hozzá

Hamarosan

JEGYÉRTÉKESÍTÉSI PONTOK

Budapest- Steve Judge Szalon

1085 József krt. 59-61
+36 1 615 0000
h-sz 09:21 v-12:20

BUDAPEST - TravelOrigo

1066 Budapest, Teréz krt. 22.
-
H-P: 09:00-18.00

Térkép

KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATI SZÁMUNK:

06 1 615 0000