Egyéb

Budapest Kupa - Nemzetközi Szinkronkorcsolya Verseny

Kapunyitás: Március 02. Péntek 15:55
Vasas Jégcentrum (Budapest)
1046 Budapest Homoktövis u. 1
Térkép mutatása
Esemény leírása és szabályzata

Térkép

Esemény leírása

Nemzezközi szinkronkorcsolya verseny, ahol a Magyar Válogatott Csapatnak (Team Passion (Team Hungary) is szurkolhatunk! A versenyen olyan sztárcsapatok is jégre lépnek, mint az aktuaális világbajnok - Team Paradise, RUS - vagy az ötszörös világ bajnok Team Surprise, SWE. De itt lesznek olyan top csapatok is, mint a Team Berlin vagy a Svédország második számú csapata, a Team Bomerang. A 3 napos versenyen közel 90 csapat lép jégre, amely elképesztő látványt és party hangulatot ígér azoknak, akik kilátogatnak a helyszínre. Jegyek elővételben kedvezményesen kaphatók. Bővebb információk: www.sysbudapestcup.com

Facebook event: https://www.facebook.com/events/882615438567351/

Promo video: https://www.youtube.com/watch?v=NZaijFq4QDM

Esemény szabályzata

A nézőtéren szektorok kerülnek kialakításra az alábbiak szerint:

  • Komfort szektor: Valamely oldalsó szektor a jégpálya nézőterét bemutató rajz jelölése szerint. Komfort jeggyel a szabad helyek függvényében bármelyik komfort szektorba be lehet menni és a szabad székek küzül bármelyikre le lehet ülni. 
  • VIP szektor: A lelátók mindkét oldalán a középső szektor kerül kijelölésre, mint VIP szektor. A VIP jegyet vásárlókon kívül, itt foglalnak majd helyet a VIP vendégek is (a jégpályához közel első néhány sor emiatt foglalásra kerül majd). 

Gyermekeknek 6 éves korig ingyenes a belépés, viszont kérjük figyelembe venni, hogy jegy hiányában nem tudunk ülőhelyet garantálni, tehát adott esetben a gyermeket ölben kell tartani.

Elérhető jegyek

Az elővétel lezárult, jegyek a helyszínen nyitás után kaphatók!

Szólj hozzá

Hamarosan

JEGYÉRTÉKESÍTÉSI PONTOK

BUDAPEST - OneTicket

1084 Budapest, Bacsó Béla utca 8.
06 1 615 0000
H-P: 10.00 - 18.00
További értékesítési pontjaink