Party

Club Speed (22) Classic

Kapunyitás: December 28. Csütörtök 22:00
Club Play (Budapest)
1113 Budapest Daróczi út 2.
Térkép mutatása
Esemény leírása és szabályzata

Térkép

Esemény leírása

22 éves a Club Speed szülinapi classic party!
DJ's : Dj Junior - Kühl - Dan von Schulz - Chriss - Clark
Jegy információ és elővétel hamarosan!!!

Club Speed Story :
Egy nyári napon kezdődött minden 1995-ben...A Kühl Tomi felhívott, hogy nyitna egy új klub Szigetszentmiklóson és meg kellene néznünk. Rám,és a DJ Levire gondolt, hogy csináljuk meg együtt a boltot, melyet CLUB SPEED-nek neveztek el. A hely tökéletesen nézett ki, jó volt a design, korszerű hang-és fénytechnika volt beszerelve ( melyről a Ferenc Szekeres gondoskodott) mégis egy kicsit féltünk, hogy túl nagy és az emberek nem fognak kijönni Szigetszentmiklósra, ahol teljesen új modern elektronikus tánczenét akartunk játszani.
Aztán eljött a nyitóbuli: 1995.szeptember 15.péntek a VIP majd 16. szombat a publikus nyitóbuli.Mi sem hittük a szemünknek,mert szombaton kb.5-6 ezer ember tolongott,a szerencsésebbek a klubban, a többiek a klub előtt várva a bebocsátást. Emlékszem én tettem fel az első lemezt,amivel ez a mix is kezdődik: Armand van Helden - Break da 80's( Ok Party People in the House). Mondtam egy pár szót a mikrofonba, hogy megnyitott Magyarország legújabb és legszebb klubja és hogy mi hárman ( Kühl-Levi-Dj Junior) leszünk ezentúl minden szombaton a házigazdák. Frenetikus hangulat kerekedett,ha jól emlékszem másnap délig játszottunk, és akkor elindult valami, amit ma már legendaként emlegetnek. A legendát pedig úgy hívták: CLUB SPEED!
A modern elektronikus tánczene fellegvára lett,az ország majd összes party arca ellátogatott ide. Ha visszagondolok rá,és a bulizó emberekre,ma is kellemes emlékek öntenek el, hogy ott lehettem a születésétől fogva,és zenélhettem annyi fantasztikus embernek. Az emlékek és a legendák pedig azért vannak és azért születnek, hogy megemlékezzünk róluk és újra meg újra felidézzük azokat! Dj Junior

Esemény szabályzata

Elérhető jegyek

28
December
Csütörtök
Elővételes jegy
Kapunyitás: December 28 csütörtök 22:00
Kapuzárás: December 29 péntek 05:00
2 000 HUF / db
Elfogyott
28
December
Csütörtök
Elővételes ViP Jegy
Kapunyitás: December 28 csütörtök 22:00
Kapuzárás: December 29 péntek 05:00
4 000 HUF / db
Elfogyott

Szólj hozzá

Hamarosan

JEGYÉRTÉKESÍTÉSI PONTOK

BUDAPEST - OneTicket

1084 Budapest, Bacsó Béla utca 8.
06 1 615 0000
H-P: 10.00 - 18.00
További értékesítési pontjaink