0

Daft Punk - Alive 2017 - French Scene Tribute Night

Kezdés: Április 22. Szombat 21:00
Corvin Club (Budapest)
1085 Budapest Blaha Lujza tér 1-2
Térkép mutatása
Esemény leírása és szabályzata

Térkép

Esemény leírása

Tekintve, hogy a duó összes albuma teljesen más, így az este is meglehetősen változatos lesz, nem időrendben haladva, de a poposabb zenéktől haladunk a masszívabbakig, nem kizárólag Daft Punk zenékkel, hanem mindennel ami őket, vagy akiket épp ők inspiráltak. French touch, disco, funk, chicago house, és persze techno, természetesen kihagyhatatlanok a klasszikus és friss Ed Banger kiadványok és kötelező szinten Bangalter legendás kiadójának, a Roulé Recordsnak számos kiadványa.

Készülj úgy, hogy ‘Get Lucky’-tól kezdve ‘Robot Rock’-on és ‘HarderBetterFasterStronger-’en keresztül az ‘Around The World’-ig minden lesz, megtámogatva Cassius, Chromeo, Pete Heller, Wamdue Project, Les Rythmes Digitales, Kavinsky, Armand Van Helden, Tonka, Phil Fuldner és hasonló előadók legnagyobb klasszikusaival, de az új Justice albumról is biztosan szemezgetünk.
Aztán ha bemelegedtetek, ráteszünk egy lapáttal és nem állunk meg a Rollin' & Scratchin'-nél sem, sőt Bangaltertől a Spinal Scratch, vagy Mehditől a Signature is tuti megszólal és a koszosabb loopy Cichago house klasszikusok sem maradhatnak ki a repertoárból.

LINEUP:
★ Raw-Soul / mheola
★ TMX
★ Brandon

Esemény szabályzata

Elérhető jegyek

Szombat
Április 22
20:00
Mozi + buli kedvezményes jegy
Április 22 szombat 20:00 - Április 23 vasárnap 05:00
1 600 HUF / db
Szombat
Április 22
22:20
Buli elsőbbségi bejutás
Április 22 szombat 22:20 - Április 23 vasárnap 05:00
1 500 HUF / db

Szólj hozzá