Egyéb

Elle Société Talks – Testmesék

Kapunyitás: 2019. Április 09. Kedd 19:00
Société Budapest (Budapest)
1051 Budapest Sas utca 15
Térkép mutatása
Esemény leírása és szabályzata

Térkép

Esemény leírása

Vajon mikor veszítjük el az egészséges kapcsolatot a saját testünkkel? Gyerekkorunkban ez a viszony még ösztönös, de mire kamaszok leszünk, már kritikusan figyeljük, felnőtt korunkra pedig szinte teljesen elidegenedünk tőle. Persze amíg egészségesek vagyunk, nem a belső szerveink okozzák a legnagyobb problémát. Hanem a próbafülkék. Semmi nem elég jó, még a tökéletes sem- a saját testünk javított verzióját folyamatosan el akarják adni nekünk.

Te hány embert ismersz, aki jó kapcsolatot ápol a testével? Aki nem csak kihasználja, gyötri, majd ha már végképp kiszipolyozta egy rövid ideig, kényezteti és ezzel elnémítja?

Ezt a témát járja körül a már harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Elle Société Talks-on Ott Anna vendégeinkkel: Király Linda énekesnővel, Lukoviczki Rékával, a Robotlánnyal, Marge énekesnővel és Szentesi Éva újságíróval.

Vásárold meg a jegyed most és vegyél részt ezen az izgalmas beszélgetésen! Ne feledd, a jegy ára az Elle legfrissebb, májusi lapszámát is tartalmazza!

 

Esemény szabályzata

FIGYELEM! A rendezvény sajtóérdeklődés központjában áll, azaz az eseményről tudósítások, ezen belül fotók és videófelvételek készülnek. Ezen kívül a felvételeket az adatkezelő a rendezvény későbbi promotálására, illetve az adatkezelő tevékenységének bemutatására, marketing és PR célokra használja fel és archívumában legalább 25 évig tárolja. A jegy önmagában érvényes és jogosít fel egy személyt egyszeri belépésre. A jegyen lévő számsor és vonalkód egyedi, és a rendezvényt szervező Central Médiacsoport Zrt. a regisztrációval kapcsolatos összes információhoz hozzáfér általa, és segítségével a jegy egyértelműen beazonosítható. A vonalkódot a rendezvény helyszínén belépéskor elektronikusan ellenőrzik. Semmilyen körülmények között ne engedje, hogy illetéktelen személy másolatot készítsen az Ön jegyéről! Mivel a vonalkód olvasó rendszer nem lát különbséget másolt és eredeti vonalkód között, ezért mindig az első lehúzott jegyet fogadjuk el eredeti jegynek. Minden további, azonos vonalkóddal rendelkező jegy másolatnak, azaz érvénytelen jegynek minősül. Amennyiben a jegye elveszik, kérjük, azonnal jelezze, hogy érvényteleníthessük! Amennyiben a rendezvény helyszínén jegy nélkül jelenik meg, sajnos nem tudjuk biztosítani a belépést Önnek. A belépőjegy

ára tartalmazza az Elle magazin 2019/májusi lapszámának normál méretű példányát, amelyet a helyszínen a regisztrációnál, a jegy vonalkódjának leolvasásakor lehet átvenni. A programváltozás jogát fenntartjuk!

Adatkezelési szabályzat: http://elle.hu/societetalks/

 

Elérhető jegyek

09
Április
Kedd
Normál /A jegy ára tartalmazza az Elle magazin 2019/5. számának normál méretű példányát./
Kapunyitás: Április 09 kedd 18:00
Kapuzárás: Április 09 kedd 21:30
1 950 HUF / db
Elfogyott

Szólj hozzá

Hamarosan

JEGYÉRTÉKESÍTÉSI PONTOK

BUDAPEST - TravelOrigo

1066 Budapest, Teréz krt. 22.
-
H-P: 09:00-18.00
További értékesítési pontjaink
KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATI SZÁMUNK:

06 1 615 0000