Escape Legends-Titanic-A szabadulás

Escape Legends-Titanic-A szabadulás

Nyitás:2023. április 13., csütörtök, 22:00
Zárás:2024. április 13., szombat, 23:00
Szabadulj a hétköznapokból!
Romantika, logika, egy kis borzongás – ez vár rátok a Titanicon Smith kapitány titkokkal teli kabinjában, ahol csak egymásra számíthattok.

Titkos kódok, trükkös feladatok állják az utatok lépésről-lépésre, míg végül ráleltek egy felbecsülhetetlen értékű ékszerre és a kijutáshoz szükséges kulcsra.

Mindössze 60 percetek van, hogy kiszabaduljatok a tragikus sorsú óceánjáróról, miközben a pánikhangulat fokozódik és a fények ki-ki alszanak...
 
A JÁTÉK TÖRTÉNETE
Egy elismert bűnbanda tagjaként társaiddal már nagy hírnévre tettetek szert a Brit Birodalomban, hiszen eddig minden küldetést tökéletesen teljesítettetek. Egy rejtélyes idegentől jegyeket kaptatok a Titanicra, hogy majd New Yorkban vár rátok valaki. Már megszoktátok az ehhez kapcsolódó megbízásokat, így felszálltok a hajóra.
Április 12-én egy érdekes kódot kaptok rádión. A mellékelt megoldókulccsal sikerül kibogoznotok az üzenetet:
“Egy évvel ezelőtt bocsátották vízre az eddigi legnagyobb és legexkluzívabb óceánjárót, melyet valaha építettek és két napja, 1912. április 10-én állították szolgálatba.
Feladatotok, hogy bejussatok John Edward Smith kapitány kabinjába és megszerezzétek  egy dúsgazdag iparmágnás feleségének,  Mrs. Margaret Brown-nak  mesés értékű nyakékét, aki mint közeli jó barátjára, a kapitányra bízta az ékszert az utazás ideje alatt. New Yorkba érve vár rátok a jutalom.”
Megismertétek a küldetést, most már csak a megfelelő pillanatra kell várnotok. Ekkor egy nagy rázkódást éreztek és a hajón pánik tör ki. Ennél alkalmasabb esemény nem lesz: elindultok a kabinba. A zűrzavar egyre nagyobb és egyszer csak kulcsok csörgését halljátok, majd az ajtót rátok zárják. Az idő  egyre fogy. 60 perc áll rendelkezésetekre, hogy megtaláljátok az ékszert,  a kabin kulcsát és kijussatok a fedélzetre, mielőtt Ti is odavesztek a hullámsírban.
Elérhető jegyek
2 fős csapat
9 000 Ft
Már nem kapható
5 fős csapat
13 000 Ft
Már nem kapható
4 fős csapat
11 000 Ft
Már nem kapható
3 fős csapat
10 000 Ft
Már nem kapható
6 fős csapat
14 800 Ft
Már nem kapható