Mountaingo - Mont Blanc túra

Mountaingo - Mont Blanc túra

Nyitás:2023. október 12., csütörtök, 12:41
Zárás:2024. október 12., szombat, 12:41
Mont Blanc (4810m) túra – biztonságosan, magyar IFMGA/UIAGM hegyivezetővel!
Kora hajnalban, amikor normál esetben a másik oldaladra fordulsz, már a bakancsodat fűzöd a menedékház cipőtárolójában. A reggeli vélhetően nehezen csúszott a korai kelés és a csúcsnap izgalma miatt. Sebaj, a rád váró felejthetlen órák alatt, minden kis kényelmetlenség megszépül.

Hegyivezetődet követve, megfontolt lépésekkel haladsz a Mont Blanc csúcsa felé. Az Alpok csúcsának megmászása, hosszú, nagy kitartást igénylő menet, esetenként metsző szél és hideg vár. A Fehér hegy, nem adja könnyen magát. 1600 méter szintet kell legyűrnöd, nagyrészt 4000 méter felett, ahol legtöbbünk szervezete már nem ugyanúgy muzsikál, mint a tengerszinten.
Ha a Mont Blanc túra szerepel a bakancslistádod és nem rettensz meg egy igazi hegymászó kihívástól, akkor a MountainGo-val most biztonságosan valóra válhat az álmod. Magyar nyelvű UIAGM hegyivezető mászol, aki a szabályok szerint maximum 2 főt vihet a Mont Blancra.
A túra több szempontból is komoly erőpróba és igényel némi hegyi tapasztalatot. Akkor ajánljuk, ha már jártál 3500 méter feletti gleccsertúrán.

Biztosítsa be a helyét a túrára a foglaló jegy megvásárlásával, ami egységesen 15.000 Ft. 
A foglaló befizetését követően emailben küldünk tájékoztatást a túrára való jelentkezésről és a további részletekről, teendőkről.

Részvételi díj: 499 990 Ft
 
Foglaló megvásárlását követően, minden esetben szükséges a választott túrához kapcsolódó egyéb költségek egyeztetése is.
 
Egyéb költségek: .. Ft-tól (egyeztetés után)

Elérhető jegyek
Mont Blanc túra - foglaló jegy
15 000 Ft

Ezek is érdekelhetnek