Mountaingo - Őszi Everest Base Camp túra, a Gokyo völgyön át

Mountaingo - Őszi Everest Base Camp túra, a Gokyo völgyön át

Nyitás:2023. október 13., péntek, 10:40
Zárás:2024. október 13., vasárnap, 10:40
Trekking túra az Everest Base Campbe (5364m) a Gokyo útvonalon.
Több mint egy évszázada már, hogy Nepál és a Himalája elkezdte vonzani a nyugati világ hegymászóit. Az ámulat azóta is tart, évről-évre ezrével vágnak neki ezeknek a lenyűgöző ösvényeknek.
Az Everest Base Campbe vezető túra szerencsére technikai nehézségektől mentes és szinte bárki számára teljesíthető kihívás. A napi távok, szintkülönbségek nem nagyok, a könnyed tempó és a fokozatos emelkedés segíti a megfelelő akklimatizációt. Az Everest Base Camp Gokyo útvonala tökéletes túra azok számára, akik szeretnék elkerülni az Everest régió forgalmasabb ösvényeit.
A két hetes trekking serpa falvakon és a jaklegelőkön keresztül vezető ösvényein a gyönyörű tavairól híres Gokyo-völgybe jutunk. A Gokyo Ri-ről (5357m) pazar kilátás nyílik a Mt. Everest (8850m) és a Cho Oyu (8188m) csúcsaira, de a túra során látható a Lhotse (8516m) és az Ama Dablam (6812m) is.
Ebben a 20 napban technikai nehézségektől mentes, komplex nepáli élményt kapunk az Everest régió hamisítatlan csodáival.

Biztosítsa be a helyét a túrára a foglaló jegy megvásárlásával, ami egységesen 15.000 Ft. 
A foglaló befizetését követően emailben küldünk tájékoztatást a túrára való jelentkezésről és a további részletekről, teendőkről.

Részvételi díj: 539 990 Ft
 
Foglaló megvásárlását követően, minden esetben szükséges a választott túrához kapcsolódó egyéb költségek egyeztetése is.
 
Egyéb költségek: 1 100 000 Ft-tól

Elérhető jegyek
Őszi Everest Base Camp túra - foglaló jegy
15 000 Ft

Ezek is érdekelhetnek