Pizzasütő Workshop - FIRST Craft Beer x A Pizzás Fiú

Pizzasütő Workshop - FIRST Craft Beer x A Pizzás Fiú

Nyitás:2024. július 22., hétfő, 18:00
Zárás:2024. július 22., hétfő, 22:00

Közös pizzatészta-gyúrás, nyújtás, feltétezés és sütés a Pizzás Fiúval, mindezt a FIRST Craft Beer Taproomjában!

  MINDENKI KEDVENC PROGRAMJA A TAPROOMBAN, EZÚTTAL A PIZZÁS FIÚVAL!  

A workshop elején a nápolyi pizza kialakulásáról és jellemzőiről tudhattok meg minden lényeges információt, majd a pizzatészta elkészítésével folytatjuk, amit kézzel fogunk begyúrni. Ezt követően megtanuljuk hogyan nyújtsuk ki és kezeljük a különböző tésztákat.

Az összejövetelünket a hagyományos nápolyi pizza feltéteinek megválasztásával, és azok helyes használatával folytatjuk, hiszen a tökéletes tészta mellé elengedhetetlenek a legjobb alapanyagok.

Ezek után mindenki süt egy pizzát a kemencében, amit 450 fokra fűtünk fel. Természetesen ezen a ponton kitérünk a háztartási sütőben való elkészítésre is, hiszen mindenki az általa készített tésztával tér majd haza.

A találkozónk utolsó pontja pedig a közös kóstolás lesz, egy kötetlen beszélgetés és persze kiváló Kraft sörök társaságában - hiszen mindenki számára otthon is kóstolható ajándék sörökkel zárjuk az estét!

Ha még ez sem lenne elég, minden résztvevő meghívást kap a pizzás fiúk és lányok klubjába, ahol minden héten új pizzás tartalmakkal látnak el benneteket és ahova bármikor fordulhattok segítségért.
Várunk benneteket szeretettel!

A program kb 3,5óra
Az esemény díja 32.000 Ft.
A jövőben megrendezésre kerülő workshopokra ajándékutalvány vásárlása is lehetséges, megrendelni a fent említett e-mail címen és telefonszámon lehet.  

Elérhető jegyek
Pizzasütő Workshop
32 000 Ft

Ezek is érdekelhetnek