Tokaji Cruise

Tokaji Cruise

Nyitás:2023. január 27., péntek, 16:20
Zárás:2023. december 31., vasárnap, 19:43
Élvezze üdítő dunai hajókázásunkat kora este vagy éjszaka és hagyja, hogy az üdítő hullámok ringassák Önt! Egy kihagyhatatlan kaland, amely Önre vár. Szálljon hajóra Európa második legnagyobb folyóján és fedezze fel a Duna egyik gyöngyszemét a lehető legautentikusabb módon. Vegyen részt mesés utunkon, engedje, hogy elvarázsolja Önt Budapest páratlan látképe, miközben Ön a hajón kedvenc italait foghatja kezében. Csatlakozzon hajótúránkhoz és ismerje meg Budapest misztikus varázsát, ahogy elhajózik velünk annak 6 hídja legszebb hídja alatt.

A Duna, Európa egyik legnagyobb folyója a magyar fővárost két részre osztja, a sík, városias Pestre és a zegzugos, hegyes-völgyes, természetközelibb Budára. A legjobb lehetőség pedig, hogy ezt az ellentétet megcsodálhassa, itt van az orra előtt. Jöjjön el Dunai Hajókázásunkra és fedezze fel Budapest sokszínűséget és változatosságát a legtökéletesebb nézőpontból. Felszálláskor fogadjon el tőlünk egy üdvözlő italt, foglalja el helyét és készüljön fel arra az ámulatra, amiben hamarosan része lesz.

Élvezze, ahogy a nap nyugovóra tér Budapest felett és nappali fényeket felváltják az utcai lámpák, díszkivilágítások félhomálya. Vessen egy pillantást a város szívében zsongó emberekre, miközben kedvenc italát kortyolgatja. Fogadja be az Országház lenyűgöző látványát, fedezze fel a házak mögött megbúvó Szent István Bazilikát és Központi Vásárcsarnokot sziluettjét a pesti oldalon, de vessen egy pillantást a budai oldalra is, hiszen ott találhatja majd Budai Várat, a Halászbástyát és a Gellért Fürdőt, ahogy lassan elringatóznak mellettük.

Az üdvözlő ital mellett vendégünk még egy pohár hűsítő frissítőre, amelyet széles kínálatunkból választhat, mely különféle üdítőinken kívül bort és sört is tartalmaz. Hogy zavartalanul élvezhesse a kilátást, látogassa meg a hajó panoráma teraszát és élvezze, ahogy nap kényezteti a bőrét és vegyen egy mély frissítő levegőt. A hajó belső fedélzetén pedig ismerkedjen meg közelebbről a Magyar Folklórral, amint a Rajkó Művészegyüttes művészei ismert magyar népi dallamokat játszanak.
Időtartam:
14:00 órás hajó időtartama: 90 perc
19:00 órás hajó időtartama: 120 perc
22:00 órás hajó időtartama: 90 perc
Találkozási pont: Akadémiai 2-es kikötő
1052 Budapest, Id. Antall József rkp. | Gróf Széchenyi hajó
Találkozási időpont: 13:30/18:30/21:30, Gróf Széchenyi hajó előtt
Jegyár tartalmazza: 
Üdvözlő ital
1 pohár Tokaji 5 puttonyos Aszút
Dunai Városnéző Hajókirándulást
Élő cigányzene
Minden hajó légkondicionálóval/fűtéssel és panoráma ablakokkal rendelkezik
 
Indulás:
(május-október) mindennap 19.00
(május-október) minden héten pénteken és szombaton 14:00/22.00
(október-május) mindennap 19.00
Kivéve ünnepnapok: február 14, augusztus 20, december 24-25 és 31
Elérhető jegyek
Tokaji Cruise (tanuló)
8 900 Ft
Már nem kapható
Tokaji Cruise
9 500 Ft
Már nem kapható

Ezek is érdekelhetnek