Party

FLTH pres: Björn Torwellen

Kapunyitás: Március 09. Péntek 22:00
Supersonic (Budapest)
1032 Budapest Fényes Adolf utca 28.
Térkép mutatása
Esemény leírása és szabályzata

Térkép

Esemény leírása

↓↓ENGLISH DESCRIPTION BELOW↓↓

2017 az építkezés éve volt az FLTH háza táján, 2018-ra viszont valami olyasmit terveztünk, ami nyomot hagy és ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül. Egy olyan nevet szerettünk volna elhozni nektek, ami hitelesen közvetíti azt a stílust, amit mi is képviselünk, hiszen abból semmiképp sem akartunk engedni. Így jutottunk arra, hogy nincs más opció, egy igazi nagyágyúra lesz szükségünk. Ennek a munkának az eredményeképp büszkén jelenthetjük be, hogy Bratislav születésnapjának méltó megünneplése után az idei év első FLTH nehézbombázója nem más, mint a műfaj egyik úttörője, a kortárs dark techno élharcosa, Björn Torwellen, egyenesen Kölnből! Az az ember, akinek köszönhetően nem csak, hogy van utánpótlás közönség, de olyan innovációt hozott a stílusba, ami miatt újabb és újabb alkotók csatlakoznak a szcénához, így is garantálva a fennmaradást és fejlődést. Természetesen, mivel FLTH rendezvényről van szó, egy egészen speciális, két órás szettet várhattok tőle, a lehető legsötétebb, disztópikus gépzenékkel. A körítést az ipari techno és a vinylek szakavatott doktora, Dr. Zoidberg és az FLTH rezidensek, Algia, Rootshaper / Meatwagon és Dj NINth szolgáltatják.

†‡†‡†‡†‡†‡†‡†‡†‡†‡†‡†‡†‡†‡†‡†‡†‡†‡†‡†‡†‡†‡†‡†‡†‡†‡†‡

2017 was a year of building at the FLTH HQ, but for 2018 we were planning to make something so remarkable that you simply can't ignore! We wanted to bring you an artist that represents our style just perfectly, hence we had no other options than the BFG of the genre. So now we are proud to announce that after we had a decent birthday party of Bratislav, the year's first heavy bomber will be the pioneer of dark techno: Björn Torwellen, straight outta Cologne! The man who's responsible for making the scene as it is now, and dare to innovate at the same time. This is the recipe of taking hold, and to develop. But of course this is an FLTH event, therefore he's gonna play a very special 2 hour set for us without interruption. Get ready for the darkest and deepest dystopian dark techno! And of course, to get FLTHy.
Björn will be supported by some sick local prodigies: the doctor of techno and vinyls, Dr. Zoidberg, and of course with our residents: Algia, Rootshaper / Meatwagon and Dj NINth.

TICKETS / BELÉPŐ:
-Early bird (hamarosan / soon): 2500 HUF
Helyszínen éjfélig / ATD till midgnith: 3000 HUF
Helyszínen éjfél után / ATD after midnight: 3500 HUF

A helyszínen korlátozott lesz a létszám, érdemes lesz hamar érkezni, hogy ne maradjatok kint a hidegben!

Extra az estére / Extra for the night: VOID Acoustics Hungary SOUND SYSTEM!

Links:
֍ Björn Torwellen >> https://www.beatport.com/artist/bjoern-torwellen/124713
֍ Dr. Zoidberg
֍ Algia
֍ Rootshaper / Meatwagon
֍ Dj NINth
Powered by:
FLTH & Supersonic - Blue Hell & KVLT

Esemény szabályzata

Elérhető jegyek

Az elővétel lezárult, jegyek a helyszínen nyitás után kaphatók!

Szólj hozzá

Hamarosan

JEGYÉRTÉKESÍTÉSI PONTOK

BUDAPEST - TravelOrigo

1066 Budapest, Teréz krt. 22.
-
H-P: 09:00-19.00
További értékesítési pontjaink
KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATI SZÁMUNK:

06 1 615 0000