Party

Flyerz Classic

Kapunyitás: December 27. Szerda 22:00
Symbol Budapest (Budapest)
1036 Budapest Bécsi út 56.
Térkép mutatása
Esemény leírása és szabályzata

Térkép

Esemény leírása

A nagysikerű Flyerz Classic party a 2 teltházas buli után ezúttal újra a Symbolban! A 3. alkalommal megrendezésre kerülő party Karácsonyi kiadása Atonyoval, Hamvai P.G-vel, Dj Free-vel és Magonyival varázsolja vissza nekünk a legendás éjszakák hangulatát!

A Flyerz nevével a budapesti partikultúra egy olyan korszaka fűződik össze, melyet mindenki csak Az Aranykorként emleget. Legendás klubok, máig népszerű lemezlovasok, és megannyi emlék, ami zenékhez, helyszínekhez, emberekhez kötődik. A White Angel, a Studio, a Bed Beach, a Home mind olyan klubok voltak, melyekhez fogható azóta is csak vágyálmainkban létezik, olyan partisorozatokkal, melyeket azóta is visszasírunk - 100 Pezsgő Éjszakája, 69 Party, Diszkószínház, vagy olyan világhírű DJ-k fellépései, melyeknek belépőjegyét a mai napig fiókunkban őrizzük.

Legyen újra egy ilyen este! Találkozzunk az akkor megismert barátokkal, bulizzunk a korszak legjobb zenéire, ugráljunk együtt az akkor népszerűvé vált DJ-kel, akiknek legszebb partiélményeinket köszönhetjük! Vésd be a naptárba december 27-én, mert ezen a napon, egy estére feltámad egy évtized, mely megváltoztatta életünket!

Különleges meglepetést is tartogatunk, hiszen most elöször újra limitált példányszámban gyártásra kerül Hamvai P.G. által fémjelzett Flyerz CD! Vedd meg elővételben személyesen a jegyedet a OneTicket irodában és a CD ajándékba kapod, kizárólag csak az első 200 vásárlónak!

►Helyszín: Symbol

Dj-k:
★Hamvai P.G.
★Antonyo
★Dj Free
★Magonyi L.
★Fatboy
★Konga: Fagyi


►Belépő:
Elővételben: 2500 Ft, akár ajándék FLYERZ CD-VEL!
A helyszínen: 3000 Ft

VIP elővételben: 5000 Ft

Asztalfoglalás: +36 30 748 4050

Korhatár: 18+

Esemény szabályzata

Elérhető jegyek

Az elővétel lezárult, jegyek a helyszínen nyitás után kaphatók!

Szólj hozzá

Hamarosan

JEGYÉRTÉKESÍTÉSI PONTOK

BUDAPEST - OneTicket

1084 Budapest, Bacsó Béla utca 8.
06 1 615 0000
H-P: 10.00 - 18.00
További értékesítési pontjaink