Party

HIP HOP GRILL x Foodtruck Piknik / Ghostface Killah (WU TANG)

Kapunyitás: Június 16. Szombat 12:00
Golftanya (Budapest)
1033 Budapest Hajógyári sziget 410
Térkép mutatása
Esemény leírása és szabályzata

Térkép

Esemény leírása

BUDAFCKNBASS bemutatja:
HIP HOP GRILL x Foodtruck Piknik - Ghostface Killah ( Wu-Tang Clan / USA) & A.K.K.E.Z.D.E.T.P.H.I.A.I.

Hosszú évek óta dédelgetett álmunk, hogy az egyik nyáron csináljunk egy egésznapos Hip Hop bulit magunknak, ahová elhívhatjuk a haverokat és a haverok is elhívhatják a haverjukat. Az álom már nem álom többé, hiszen idén második alkalommal kerül megrendezésre a Hajógyári szigeten található Golftanyan a tavalyi év egyik legnagyobb nappali szabadtéri őrülete, a HIP HOP GRILL. A hatalmas érdeklődés- és siker után úgy gondoltuk, ideje a formátumot újragondolni, felfrissíteni és egy magasabb szintre emelni a sorozatot.

Lehet e vajon annál nagyobb durranással indítani, mint hogy egyből olyan magasra rakjuk a lécet, hogy a Wu-Tang Clan egyik fő agyát, Ghostface Killah-t csábítjuk ide nektek a Hajógyári sziget zöld gyepére? Kell egyáltalán ezt magyarázni? Ha van a színtérben olyan ikonikus szereplő akinek felesleges bármilyen hype-ot generálni, akkor Ő az. Nemcsak, hogy a Wu-Tang alapköveként alapjaiban járult hozzá a mai hip-hop- és popkultúra formálásához, a formáció legaktívabb tagjaként további 12 szóló albummal is volt ideje előrukkolni, olyan alapművekkel közöttük, mint a Supreme Clientele, az Ironman vagy a Fishscale és olyan elődadókkal mint, Mary J. Blige, Missy Elliott, Busta Rhymes, Jadakiss, NAS és még sorolhatnánk hajnalig.

Adjuk át magunkat a nyárnak és élvezzük az év legkülönlegesebb hip-hop eseményét. Lesz itt minden ami a tökéletes kikapcsolódáshoz kell:
- exkluzív A.K.K.E.Z.D.E.T.P.H.I.A.I. koncert
- hazánk legmenőbb hip-hop DJ-i
- az ország legkúlabb Food Truck Showja, amiben a legfinomabb grill és BBQ húsok gondoskodnak arról, hogy a sör is jobban csúszhasson
- Graffiti Workshop
- Break Dance Workshop
- Skratch Workshop
- 420 happy hour

A helyszínen Foodtruck Piknikkel várunk benneteket, lesz ökörsütés és piából ami a csövön kifér, hiszen velünk lesz az event kiemelt támogatója a Russian Standard, a Heineken, a Ballantine's teljes és az energiáról a BOMBA Energy Drink gondoskodik.

A rendezvény Családbarát, így külön gyermekmegörzővel készülünk és természetesen kutyusokat is sok szeretettel várjuk.

A további fellépőket és a részleteket még egy kicsit a grillen tartjuk, hogy melegen tálalhassuk nektek a későbbiekben. Gyertek YO lesz!

Facebook event: https://www.facebook.com/events/216404122460416/

Esemény szabályzata

Elérhető jegyek

Az elővétel lezárult, jegyek a helyszínen nyitás után kaphatók!

Szólj hozzá

Hamarosan

JEGYÉRTÉKESÍTÉSI PONTOK

BUDAPEST - TravelOrigo

1066 Budapest, Teréz krt. 22.
06 1 322 0032
H-P: 09:00-19.00
További értékesítési pontjaink