Előadás

Kinek az élete? Családtagjaink hatása sorsunkra @Jog és Pszichológia

Kapunyitás: Május 02. Szerda 18:30
H13 Diák-és Vállalkozásfejlesztési Központ (Budapest)
1085 Budapest Horánszky u. 13
Térkép mutatása
Esemény leírása és szabályzata

Térkép

Esemény leírása

Van, hogy jóval nagyobb energiával reagál az ember valamire, mint amekkora arányban lenne a kiváltó eseménnyel. Van, hogy sorra kudarcot vall a munkájában, pedig okos, tehetséges, szorgalmas. Vagy egymás után romlanak el a kapcsolatai, holott minden adottsága meglenne hozzá, hogy boldog legyen. Akárhogy is nézzük az élettörténeteket, nem találjuk a kiváltó okokat. Mintha nem is a saját életüket élnék.

A gyógyító szakmákban ismert jelenség, hogy bármit is teszünk, egyeseknél makacsul tartja magát a testi vagy a lelki tünet, illetve betegség. Miért? Nem azért, mert rosszul képzett a terapeuta, vagy, mert nem dolgozik a kliens. Hanem, mert a kiváltó ok nem a saját életünkben keresendő. Az ember sorsa összefonódik ugyanis annak az embercsoportnak a sorsával, akinek az életét köszönheti: a családjáéval. A család tagjait egy rejtett információs háló köti össze egymással, amiben mindenkinek ott van a lenyomata.

Milyen rejtett dinamikák állnak a bajaink mögött? Milyen hatással van családtagjaink sorsa a mi életünkre? Kinek az életét éljük valójában? Többek között ezekre a kérdésekre kaphatunk választ a Jog és Pszichológia előadásán, a családállítás hazai honosítójától, Dr. Angster Mária pszichológustól.

Jegy ár: 1690 Ft
Kapunyitás: 18.00 

A rendezvényre nincs regisztráció, a helyfoglalás érkezési sorrendben történik. Felhívjuk továbbá kedves vendégeink figyelmét arra, hogy az előadás során kép- és hangfelvételek készülhetnek, valamint arra, hogy, aki az előadás maghallgatására alkalmatlan állapotban érkezik, azt sajnos érvényes jegy ellenére sem áll módunkban beengedni. A helyszín változtatás jogát fenntartjuk!

Esemény szabályzata

Elérhető jegyek

02
Május
Szerda
Elővételes jegy
Kapunyitás: Május 02 szerda 18:00
Kapuzárás: Május 02 szerda 20:15
1 690 HUF / db
Elfogyott

Szólj hozzá

Hamarosan

JEGYÉRTÉKESÍTÉSI PONTOK

BUDAPEST - TravelOrigo

1066 Budapest, Teréz krt. 22.
-
H-P: 10:00-18.00
További értékesítési pontjaink
KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATI SZÁMUNK:

06 1 615 0000