Party

Kitschi X Blackrod Showcase w/ Takaaki Itoh (JP)

Kapunyitás: Október 13. Péntek 23:00
Rómer Ház (Győr)
9022 Győr Teleki László utca 21
Térkép mutatása
Esemény leírása és szabályzata

Térkép

Esemény leírása

■ 2017.10.13. Péntek
■ Kitschi X Blackrod Showcase w/ Takaaki Itoh (JP) Sikztah, Depthon, Akos Wex, SpaceMonkei ■


Mindig van hely az új játékosok számára, főleg egy olyan közegben, amely önmagában is a fejlődésről szól – a techno világában. Ebben a tudatban alakult 2017 elején a Blackrod Records, amelyet Depthon és Sikztah hívott életre, hogy valami frisset és egyedit alkossanak. 100% techno, méghozzá nem is akárhogy. A kiadó megjelenései vinyl formátumban jelennek meg, és olyan nagynavű előadók lemezastáskájában találhatók meg, mint Ben Sims, Klaudia Gawlas, Slam, Chris Liebing, The Advent, és még sorolhatnánk.

A Rómer házat minőségi elektronikus zenével megtöltő Kitschi és a Blackrod most egy estére összeolvad, hogy egy olyan illusztris vendéget hozzon el Győrbe, mint Takaaki Itoh. A japán techno legenda nemzetközi elismertsége a 90-es évek eleje óta töretlen. Európába a kétezres évek eleje óta látogat rendszeresen, azóta megfordult az Awakeningsen, a Maydayen, a Cosmic Trip fesztiválon, hazánkban pedig rendszeres vendége a Corvin Clubnak és Technokunst sorozatnak. Szettjei és saját zenéi kiválóan tükrözik a japán kultúrából eredő gyökereit. Talán senki más nem tud ennyire dinamikusan játszani és komponálni, hogy a techno lüktetése, dübörgése ne vesszen el – sőt, felerősödjön.
Eddigi pályafutása során számos bakelit megjelenést tudhat a háta mögött, a világ élvonalába tartozó kiadókon. Decemberben pedig érkezik a 4. Blackrod lemez, amelyen szintén helyett kapott egy kiváló remix a japán mestertől. 

A hazai supportól a két Blackrod helytartó, Sikztah és Depthon, valamint az AirSound Records színeiben Akos Wex illetve a Kitschi állandó rezidense SpaceMonkei, a tökéletes hangzásról pedig most is a VOID AUDIO HUNGARY gondoskodik majd.

Esemény szabályzata

Elérhető jegyek

13
Október
Péntek
Elővételes jegy
Kapunyitás: Október 13 péntek 23:00
Kapuzárás: Október 14 szombat 06:00
2 000 HUF / db
Elfogyott

Szólj hozzá

Hamarosan

JEGYÉRTÉKESÍTÉSI PONTOK

BUDAPEST - OneTicket

1084 Budapest, Bacsó Béla utca 8.
06 1 615 0000
H-P: 10.00 - 18.00
További értékesítési pontjaink