Egyéb

Remény Futás

Kapunyitás: 2018. Augusztus 26. Vasárnap 07:00
DVTK Stadion (Miskolc)
3533 Miskolc Andrássy Gyula u. 61
Térkép mutatása
Esemény leírása és szabályzata

Térkép

Esemény leírása

2018. augusztus 26.- án a Remény Karácsony Alapítvány újabb reményekért száll síkra és a DVTK- val közösen jótékonysági Remény Futást szervez, annak érdekében, hogy az összegyűlt nevezési díjakból és egyéb támogatásokból a Down- szindrómában szenvedő gyermekek gyógykezelését támogassuk.

Nem kisebb a célunk, minthogy egy egyedülálló fejlesztési technikát, egy Biofeedback, neurofeedback készüléket állítsunk a kis betegek kezelésének szolgálatába, valamint kialakítani Miskolcon egy önfenntartó központot, ahol a Down- szindrómás gyerekek és szüleik kezelését, fejlődését megfelelő körülmények között végezhetik.

A DVTK Stadion déli maratoni kapujától indulva, a Miskolc Autó telephelyén át futják majd a versenyzők 1 km-5 km-10 km v. 20 km-es távjukat.

A napot egészségmegőrzéssel, egészséges táplálkozással, életmóddal, sport népszerűsítéssel kapcsolatos programok színesítik.

Amennyiben nektek is annyira szívügyetek a gyermekek sorsa, mint nekünk, hisz az összefogás, a sport összetartó, tömegeket mozgató erejében, mint mi, fuss, sétálj, kocogj, töltsd a napot velünk és mosolygj!

Kövesd az esemény facebook oldalát, mert részletek hamarosan!
https://www.facebook.com/events/1352315288231994/

Esemény szabályzata

VERSENYKIÍRÁS

 Remény Futás

Mottó:

„Veled együtt ezernyi mosolyért…”

A verseny célja:

Az összegyűlt nevezési díjakból a Down- szindrómában szenvedő gyermekek gyógykezelését támogatjuk.

Célunk, hogy egy egyedülálló fejlesztési technikát, egy Biofeedback, neurofeedback készüléket állítsunk a kis betegek kezelésének szolgálatába, valamint kialakítani Miskolcon egy önfenntartó központot, ahol a Down- szindrómás gyerekek és szüleik kezelését, fejlődését megfelelő körülmények között végezhetik. Az összes nevezési díj, egyben támogatói díj, melyet erre a célra fordít a Remény Karácsony Alapítvány.

Rendezvény szervezője: Remény Karácsony Alapítvány és Diósgyőri VTK

Rendezvény rendező: Blackout-Factory Kft. (Cg.15-09-077175; Adószám: 23165337-2-15; pénzforgalmi jelzőszám: OTP Megyei Igazgatóság Borsod 11734004-20519380-00000000; 4965 Kölcse, Bocskai u. 2.sz.)

A rendezvény fővédnöke: Dr. Szinay Attila jogi és közigazgatási ügyekért felelős helyettes államtitkár /Agrárminisztérium-Közigazgatási Államtitkárság/

A rendezvény helye:

DVTK Stadion- 3533 Miskolc, Andrássy Gy. u. 61. sz.

A rendezvény ideje:    

2018. 08.26. 10:00

Rajt: 10:00

Időrend:

2018. 08. 24. (péntek)

13:00 online előnevezés határideje

 2018. 08. 25. (szombat)

12:00- 18:00 rajtszámok, pólók kiadása DVTK Stadionnál

 2018. 06. 26. (vasárnap)

7:00-9:00 nevezés, regsiztráció a helyszínen, a verseny napján, rajtszámok, pólók kiadása

9:00- 9:30 a rendezvény megnyitása, Dr. Szinay Attila helyettes államtitkár fővédnök köszöntő beszéde

9:30 Bemelegítés

10:00   20 km táv startja

10:20   10 km táv startja

10:40   1 km és 5 km táv startja

Előnevezés:

A verseny napját megelőző pénteken (2018. 08. 24.) 13:00 óráig a

https://oneticket.hu/remeny-futas-2205 oldalon.

Nevezés, regisztráció a helyszínen, a verseny napján:

7:00-9:00 óráig a DVTK Stadion -nál felállított pultoknál.

Kérünk mindenkit, hogy a helyszíni regisztrációhoz hozza magával az online nevezés során kapott visszaigazoló e-mail kinyomtatott példányát, valamint bármilyen személyi azonosításhoz megfelelő okmányt! A visszaigazoló e-mail bemutatása mobiltelefonon is lehetséges!

A helyszínen nevezni kizárólag személyesen, 12 év alatti gyermek esetében csak nagykorú hozzátartozó jelenlétében lehet.

Nevezési egyben támogatói díj:

Egységes nevezési / támogatói díj távtól függetlenül pólóval: 5.000,- Ft

Egységes nevezési/ támogatói díj távtól függetlenül póló nélkül: 3.500,- Ft

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy támogatói jegyek vásárlására is van lehetőség,2000 Ft/ 3000 Ft / 5000 Ft/ 10.000 Ft címletekben kizárólag az online jegyvásárlási portálon.

https://oneticket.hu/remeny-futas-2205

 A rajtszám viselése:

A versenyen a rajtszámot a ruházat elülső részén, jól látható módon kell elhelyezni. A rajtszámot letakarni nem szabad.

Frissítés:

Az 5 km-es körön 2 helyen lesz frissítőállomás, mindkettő a Stadion környékén. A frissítőpontokon ásványvíz áll majd a versenyzők rendelkezésére.

Eredményhirdetés:

Az adott versenyszámban a célba érkezés után.

Díjazás:

Minden versenyző éremben és oklevélben részesül.

Egyebek:

– Információ: remenyfutas@gmail.com és az esemény facebook oldalán üzenetben.

– A futás útvonala: Rajt/cél: a DVTK Stadion déli maratoni kapuja - a Stadion körül 5 km távon kerül megrendezésre. A pontos útvonalat napokon belül hirdetjük.

– A verseny előtt orvosi vizsgálat nem lesz, az indulás mindenkinek saját felelősségére történik. 

– A versenyen a versenyzők sportöltözékben jelenjenek meg. 

– Parkolási lehetőség a Stadion Kelet- i (Újgyőri Főtér iránya) oldalán, és környező utcákban.

Ruhatár, csomagmegőrző, WC, öltöző a Stadionban, illetve a versenyközpont közelében erre a célra kialakított sátrakban lesz. A ruhatárban értékmegőrzést nem vállalunk!

– Elveszett tárgyakért, felszerelésért, ruhákért, csomagokért a RENDEZŐ felelősséget nem vállal. 

Versenyszabályzat:

 

•       A nevezéssel minden induló elfogadja a versenyszabályokat. Ezzel tudomásul veszik, hogy a futáson mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a futáson való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a futás rendezői bármelyik futó egészségkárosodásáért, vagy a futással összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők.

•       Gyermek versenyző esetén a szülő/törvényes képviselő hozzájárul, hogy a nevezett gyermeke a Remény Futás sporteseményén részt vegyen. A szervezők a futás során szerzett esetleges balesetéért, sérüléséért kártérítésre nem kötelezhetők. Kijelenti, hogy mindennemű felelősség szülő/törvényes képviselőt terhel. A rendező felé a verseny kapcsán keletkezett személyi sérülésekért a nevezők vagy szüleik, hozzátartozóik kárigényt nem nyújthatnak be.

•        Kizárásra kerül az a futó, aki rajtszámát összehajtja, letakarja, leveszi, valamint aki nem teljesíti a verseny – szervezők által kitűzött – teljes távját, vagy a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki, továbbá a chipet nem rendeltetésszerűen használja.

•        A futás útvonalát elhagyó, a futó társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító futók a futásból kizárásra kerülnek.

•       A futáson kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedett

•       A verseny során fülhallgató használata saját felelősségre megengedett, nem veszélyeztetheti saját vagy más testi épségét, nem akadályozhatja társait a verseny időszaka alatt. A rendező azonnal kizárhatja a versenyzőt, ha fülhallgató használata miatt nem hallja a rendező instrukcióját.

•        A futás útvonalán görkorcsolyázni, kerékpározni, rajtszám nélkül vagy kutyával futni tilos.

•        A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.

•        A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják.

•       A futás rendezői fenntartják a jogot, hogy a futásról és futókról, a rendezvényen részvevő személyekről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.

•       A futás esős, hideg időben is megrendezésre kerül. Veszélyes, szélsőséges körülmények esetén ugyanakkor a szervező dönthet úgy, hogy az eseményt elhalasztja, vagy eltörli. Ebben az esetben a szervező lehetőségei függvényében mindent megtesz az érintettek kártalanítása érdekében.

•        A nevezés megtörténte és a nevezési díj befizetése után a versenyen történő részvétel lemondására 2018.08.20. -ig van lehetőség a nevezési jog másik versenyzőnek történő átadásával. Nevezési díjat nem áll módunkban visszautalni.

•       A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenyszabályzat feltételeit.

•       A nevezési lap kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.

•      A futásra történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

•       Vizespoharak és egyéb hulladékok eldobása csak a frissítőpontok közvetlen közelében megengedett.

•       A szervező fenntartja a verseny lebonyolítását illető Versenyszabályzat tetszés szerinti időbeni megváltoztatásának jogát.

•       A szervező fenntartja az útvonal, program- és időpont változtatásának jogát.

 

A támogatható Alapítvány adatai:

Remény Karácsony Alapítvány

3529 Miskolc, Sályi I. u. 17. 4/1. sz.;

nyvt. száma: 05-01-00 64.516;

bej.határozat száma: 15.Pk.60.018/2018/2.

 

Bankszámlaszámunk:

 

OTP Bank Nyrt.:11734004-25964297

IBAN: HU90117340042596429700000000

BIC/SWIFT Code: OTPVHUHB

Elérhető jegyek

25
Augusztus
Szombat
Nevezési díj távtól függetlenül PÓLÓVAL
Kapunyitás: Augusztus 25 szombat 13:00
Kapuzárás: Augusztus 26 vasárnap 23:00
5 000 HUF / db
Elfogyott
25
Augusztus
Szombat
Nevezési díj távtól függetlenül póló nélkül
Kapunyitás: Augusztus 25 szombat 13:00
Kapuzárás: Augusztus 26 vasárnap 23:00
3 500 HUF / db
Elfogyott
26
Augusztus
Vasárnap
Támogatói jegy (nem veszek részt a futáson de támogatom a kezdeményezést)
Kapunyitás: Augusztus 26 vasárnap 07:00
Kapuzárás: Augusztus 26 vasárnap 23:00
2 000 HUF / db
Még nem kapható
26
Augusztus
Vasárnap
Támogatói jegy (nem veszek részt a futáson de támogatom a kezdeményezést)
Kapunyitás: Augusztus 26 vasárnap 07:00
Kapuzárás: Augusztus 26 vasárnap 23:00
3 000 HUF / db
Még nem kapható
26
Augusztus
Vasárnap
Támogatói jegy (nem veszek részt a futáson de támogatom a kezdeményezést)
Kapunyitás: Augusztus 26 vasárnap 07:00
Kapuzárás: Augusztus 26 vasárnap 23:00
5 000 HUF / db
Még nem kapható
26
Augusztus
Vasárnap
Támogatói jegy (nem veszek részt a futáson de támogatom a kezdeményezést)
Kapunyitás: Augusztus 26 vasárnap 07:00
Kapuzárás: Augusztus 26 vasárnap 23:00
10 000 HUF / db
Még nem kapható

Szólj hozzá

Hamarosan

JEGYÉRTÉKESÍTÉSI PONTOK

BUDAPEST - TravelOrigo

1066 Budapest, Teréz krt. 22.
-
H-P: 09:00-18.00
További értékesítési pontjaink
KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATI SZÁMUNK:

06 1 615 0000