Egyéb

Société Artist Talks #3 - Socially Responsible Design

Kapunyitás: 2019. Április 23. Kedd 19:00
Société Budapest (Budapest)
1051 Budapest Sas utca 15
Térkép mutatása
Esemény leírása és szabályzata

Térkép

Esemény leírása

● Ünnepeljük együtt a Föld Napját két olyan tervezőcsapattal, akik nem csak környezettudatos, de társadalmilag is elkötelezett munkát végeznek.

● Az elmúlt években megszületett egy olyan új tervezőgeneráció, akik nem csak újraértékelték a design szerepét a társadalomban, de munkájuk környezeti, ökológiai és társadalmi hatásaival is foglalkoznak. A társadalmilag tudatos tervező stúdiók szervezetekkel és nonprofit intézményekkel dolgoznak együtt és a közjó, a környezetvédelem és a művészetek fúzióját valósítják meg együtt. 

● Meghívott vendégünk a Maacraft - The social workshop és a Perceptual Thinkers ötletgazdája és vezetője, Szalkai Dániel és az  Architecture Uncomfortable Workshop csapata.

● A Maacraft autizmussal élő, értelmi sérült fiatalok és designerek kollaborációjával készít egyedi termékeket. Készítettek már táska kollekciót a Tomcsányi Budapest divatmárkának, kerámia kollekciót a Kezemurának, kollaboráltak a Collective Planttel és a Goga Food-dal, hogy csak néhányat említsünk. A társadalmi nyitottságot és egyenlőséget hirdető Perceptual Thinkers design for all ruhákat tervez, amelyek hétköznapi viseletként és különleges alkalmakkor is felvehetők, miközben látványuk és tapintásuk az érzékszerveinkre is hat. 

● Az AU Workshop egy olyan kísérleti építésziroda, amely nagy hangsúlyt fektet a környezet és a felhasználó viszonyára. Hisznek az egyszerű és tradicionális építészeti anyagok használatában, de előszeretettel emelnek be az építészettől kicsit távolabb elhelyezkedő anyagokat is használati tárgyaikba, épületeikbe. 

 

Fb: https://www.facebook.com/events/411550092756660/

Esemény szabályzata

Elérhető jegyek

A rendezvény elmarad!

Szólj hozzá

Hamarosan

JEGYÉRTÉKESÍTÉSI PONTOK

BUDAPEST - TravelOrigo

1066 Budapest, Teréz krt. 22.
-
H-P: 09:00-18.00
További értékesítési pontjaink
KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATI SZÁMUNK:

06 1 615 0000