Société Talks – Elle Különc Nők KoraEgyéb

Február 12 Kedd
Kapunyitás:
19:00
Société Budapest
(Budapest)
1051 Budapest Sas utca 15
Esemény leírása és szabályzata

Térkép

Esemény leírása

Az Elle a világ legnagyobb példányszámú divatlapja. 

Szabadságra és merészségre buzdít – legyen szó akár a divatról, akár arról, hogy megkérdőjelezzük a társadalmi szerepeket. Merész, provokatív, de soha nem cinikus. 

Az Elle célja a kezdetektől az volt, hogy egy olyan nőképet mutasson be hónapról hónapra az olvasóknak, amely addig nem igazán kapott szerepet a magyar közbeszédben. Ez a modern nő határozott, nem fél a tabuktól, a divaton és a szépségápoláson kívül érdekli a politika, az irodalom. 

A február 12-i esemény témája:

"Ilyen is lehet egy nő? Nem kér elnézést, nem mosolyog, nem szabadkozik, egyszerűen csak profán és morbid. Bátor vagy teljesen hülye, szinte mindegy is, mert szabad, és az az igazi üzenet." - Ráskó Eszter

2019-ben mit jelent különcnek lenni egy nő számára? Milyen kihívásokkal néz szembe egy átlagos nő? Különcnek számít-e, ha egy nő karriert épít vagy otthon marad a gyerekekkel, esetleg meg lehet találni a két szerep között az egyensúlyt? Milyen szépségideálnak kell megfelelnie egy nőnek és mennyire frusztráló a social media állandó jelenléte az életünkben? 

Ezekről a témákról beszélget Ott Anna vendégeinkkel: Ónodi Adéllal, Ráskó Eszterrel és Viszkok Fruzsinával.

Esemény szabályzata

FIGYELEM! A rendezvény sajtóérdeklődés központjában áll, azaz az eseményről tudósítások, ezen belül fotók és videófelvételek készülnek. Ezen kívül a felvételeket az adatkezelő a rendezvény későbbi promotálására, illetve az adatkezelő tevékenységének bemutatására, marketing és PR célokra használja fel és archívumában legalább 25 évig tárolja.

A jegy önmagában érvényes és jogosít fel egy személyt egyszeri belépésre.

A jegyen lévő számsor és vonalkód egyedi, és a rendezvényt szervező Central Médiacsoport Zrt. a regisztrációval kapcsolatos összes információhoz hozzáfér általa, és segítségével a jegy egyértelműen beazonosítható. A vonalkódot a rendezvény helyszínén belépéskor elektronikusan ellenőrzik.

Semmilyen körülmények között ne engedje, hogy illetéktelen személy másolatot készítsen az Ön jegyéről! Mivel a vonalkód olvasó rendszer nem lát különbséget másolt és eredeti vonalkód között, ezért mindig az első lehúzott jegyet fogadjuk el eredeti jegynek. Minden további, azonos vonalkóddal rendelkező jegy másolatnak, azaz érvénytelen jegynek minősül. Amennyiben a jegye elveszik, kérjük, azonnal jelezze, hogy érvényteleníthessük! Amennyiben a rendezvény helyszínén jegy nélkül jelenik meg, sajnos nem tudjuk biztosítani a belépést Önnek.

Adatkezelési tájékoztató: http://elle.hu/societetalks/

 

Elérhető jegyek

Február
12
Kedd
Normál jegy/ A jegy ára tartalmazza az Elle magazin 2019/3. számának normál méretű példányát/
Kapunyitás: Február 12 kedd 18:00
Kapuzárás: Február 12 kedd 20:30
1 950 HUF / db
Elfogyott

Szólj hozzá

Hamarosan

JEGYÉRTÉKESÍTÉSI PONTOK

Budapest- Steve judge Szalon

1085 József krt. 59-61
+36 1 615 0000
h-sz 09:21 v-12:20

BUDAPEST - TravelOrigo

1066 Budapest, Teréz krt. 22.
-
H-P: 09:00-18.00

Térkép

KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATI SZÁMUNK:

06 1 615 0000