Sonic School Masterclass - Előadók: Diaz, JumoDaddyElőadás

Február 24 Vasárnap
Kapunyitás:
12:00
Academy Golf Budapest
(Budapest)
1037 Budapest Perényi út 6.
Esemény leírása és szabályzata

Térkép

Esemény leírása

A Sonic School Masterclass egy Magyarországon egyedülálló módon megrendezett workshop. Célja az elektronikus zeneírás népszerűsítése a fiatalok és középkorúak körében. A szakma legjobbjait hívjuk el, hogy beszéljenek tapasztalataikról, saját zenéik felépítéséről, így betekintést nyerhet műhelytitkaikba a lelkes közönség.

Fellépők:
Diaz

Bár manapság elsősorban a Wellhello egyik elnökeként ismerjük, Diaz karrierje a zenekarnál jóval korábban elkezdődött. Közel tíz éve írja zenéit a hazai hiphop és pop színtér fontos szereplőinek, emellett rengeteg rádiós slágerrel és közismert bulihimnusszal tette le a névjegyét a magyar zene asztalára, mielőtt Fluorral társult, hogy megalakítsa a Wellhello-t. Undergroundban és mainstreamben egyaránt otthonosan mozog, dolgozott többek között Sub Bass Monsterrel, a Hősökkel és a Halott Pénzzel, de Hiennel, Gáspár Lacival és Caramellel közreműködve is remek beatek gördültek ki a producer fejéből. Számtalan szerzeménnyel gazdagította A Dal című eurovíziós előválogató műsorát (például Szakács Gergő előadásában is), emellett a RedBull Pilvaker tracklistjéről is sok mindent köszönhetünk neki.

JumoDaddy

Másik előadónk JumoDaddy, az Irie Maffia és Kelemen Kabátban zenekarok billentyűs-dalszerzőjeként ismert Horváth Gáspár elektronikus zenei alteregója. Több mint tizenöt éves színapdi és stúdió rutinnal a háta mögött, az ország egyik legsokoldalúbb DJ-producere, aki stiláris megkötöttségek nélkül mozog az basszus zene, a latin ritmusok, a pop, és a legújabb EDM mozgalom zenei világa között. A külföldi DJ szcéna olyan nagyjai játszák dalait mint pl. Skrillex, Diplo, Dillon Francis vagy Afrojack. A hazai piacon saját zenekarai mellett olyan zenekarokkal dolgozott együtt mint pl. a Halott Pénz, a Margaret Island, a Brains, Lotfi Begi vagy Bye Alex. Három éven át volt a Petőfi Rádió DJ-szerkesztő-músorvezetője, a Dj Szövetség – Ballantines Music Awards háromszoros nyertese az “ungerground hazai dj” kategóriában. A 2018-as Petőfi Zenei Díj nyertese az év DJ-je kategórában. Többszörös Fonogram díj jelölt.

Programok:
JumoDaddy

Bemutatja egy éppen készülő dalszerzeményét. Az alábbi témákat fogja a projekt bemutatása során elemezni:

Stílus (dubstep, riddim, hardstyle),
szerkezet, dalfelépítés,
sound design,
mixdown,
mastering,

Diaz
Idén az egyik szakmai bemutatót a Wellhello énekese és producere, Diaz tartja: bemutatja a Wellhello zenekar kész vagy készülő szerzeményét, ezt követően pedig válaszol kérdéseitekre.

Szabó Ádám
Bemutatja Sound Design ismereteit az FL Studio könyv alapján.
FL Studio legújabb 20-as verziójának a New Stuff nevű alap zenéjét is prezentálja nektek. Mind zenefelépítésileg, mind az egyes hangeszerek felépítését bemutatja.
Így a projecten keresztül még jobban beletekinthettek az FL Studio működésébe.

Maddow
Elmondja, hogy mitől lett különleges ez a könyv. Beszél az
FL Studio legújabb 20-as verziójáról. Milyen újításokat tartalmaz, milyen előnyei vannak a többi zeneszerkesztő programmal szemben.
Ezután bemutatja egy saját projectjét amelyet FL Studioban írt
meg.

Az FL Studio Szoftverelmélet és zenefelépítés szakkönyvet a két szerző, Kis Richard (Maddow) és Szabó Ádám közösen ismertetik.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/375781753198111/

Esemény szabályzata

Elérhető jegyek

Február
24
Vasárnap
Belépőjegy
Kapunyitás: Február 24 vasárnap 12:00
Kapuzárás: Február 24 vasárnap 17:00
8 990 HUF / db
Elfogyott

Szólj hozzá

Hamarosan

JEGYÉRTÉKESÍTÉSI PONTOK

Budapest- Steve judge Szalon

1085 József krt. 59-61
+36 1 615 0000
h-sz 09:21 v-12:20

BUDAPEST - TravelOrigo

1066 Budapest, Teréz krt. 22.
-
H-P: 09:00-18.00

Térkép

KÖZPONTI ÜGYFÉLSZOLGÁLATI SZÁMUNK:

06 1 615 0000