Party

Truesounds Group-pen Vol.005

Kapunyitás: Január 13. Szombat 23:00
AETHER (Budapest)
1068 Budapest Király utca 13.
Térkép mutatása
Esemény leírása és szabályzata

Térkép

Esemény leírása

Kedves TSalád és Facebook TSoport, 

A csapat életének egyik kiemelkedő bulijához érkezünk ismét! A TS szülinap és az IKREK ÉJSZAKÁJA mellett a TS GROUP-pen az a buli, ami a lehető legközelebb hozza a közösséget, közönséget az előadókkal, mivel ezeken az estéken általában nincs vendégszereplőnk, ilyenkor mindig mi mutatunk magunkból egy kis szeletet. Önfeledten és kendőzetlenül, megfelelések nélkül - örömzenélésben!
Ezúttal sem lesz másként, a főszerepekben a TS djk fognak feltűnni, de mégis van itt egy kis rendhagyó valami...
2017 nyarán lettünk figyelmesek egy igazi CSALÁDI vállalkozásra, mikor Prágában jártunk. Az ANĪC formáció nagyon kellemes zenét játszott és mint kiderült, Nicola és Adam férj és feleségként a hétköznapi meló mellett űzik a dj mesterséget. Ez számomra nagyon szimpatikus volt már akkor és természetesen folyamatosan figyelemmel is kísértem a szettjeiket, mert jó. A történet lényege, hogy Nicola és Adam, na meg pár barátjuk januárban egy Budapest látogatáson lesznek és úgy gondoltam, hogy meglepem őket egy lehetőséggel, hogy ha már egy TSaládi buli van a városban, akkor legyen egy REAL család is a felállásban. Kedvesek voltak, először reagálni sem tudtak a meghívásra, mondták, hogy ilyen nem szokott velük történni az életben... Jeleztem nekik, hogy éppen itt az ideje valami más utakon és más szintekre emelni azt, amit a zene köt össze és csupán csak élvezzük egymás társaságát itt is, mint kint anno.
Tehát kérném a TSaládot, hogy ha tehetitek érkezzetek korán, lehetőleg kezdésre és hallgassuk meg együtt ezt a kis családi b2b-et, mint warm up!
DE ENNYIVEL még nem tudom zárni a soraimat!
Mint headliner a csapatban, mint rangidős és mint kiemeltebb szereplő, ezen a bulin szeretnék háttérben maradni és szeretném átadni a rivaldafényt a fiataloknak, MERT MEGÉRDEMLIK!
Dávid és Geri egész évben példátlan munkát végeztek, melegítették a terepet megannyi helyen, tuti maradt bennük annyi szufla, hogy kiadják a gőzt főbb időkben is - ezért ez a mostani TS GROUP-pen leginkább majd róluk szól.
Én nagyon szívesen lerendezem a végét, "öregesen" :)))

Várunk tehát nagyon nagy szeretettel Titeket a TS egyik legbensőségesebb eseményén!

Köszönöm a figyelmet: Szigeti Peti / Peter Makto

TRUESOUNDS GROUP-PEN Vol.005
AETHER, Budapest
13.01.2018

Line up:
ANĪC (Nicola Cloud B2B Adam Cloud)
Justrice
Davko
Gregory S
Peter Makto

Esemény szabályzata

Elérhető jegyek

Az elővételes belépők elfogytak. Jegyek a HELYSZÍNEN KAPHATÓK!

Szólj hozzá

Hamarosan

JEGYÉRTÉKESÍTÉSI PONTOK

BUDAPEST - OneTicket

1084 Budapest, Bacsó Béla utca 8.
06 1 615 0000
H-P: 10.00 - 18.00
További értékesítési pontjaink