Balatoni Retro láz

Balatoni Retro láz

Open:August 10, 2024 18:00
Close:August 11, 2024 03:00

Napfény és zene járja át a szívünket újra augusztusban!❤️ 2024-ben is összegyűlnek egyetlen éjszakára a retro korszak legnagyobb szerelmesei Siófokon, a Plázson!🥳 Gyere, bulizzunk együtt augusztus 10-én a 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágereire!✨

Napfény és zene járja át a szívünket újra augusztusban!❤️ 2024-ben is összegyűlnek egyetlen éjszakára a retro korszak legnagyobb szerelmesei Siófokon, a Plázson!🥳 Gyere, bulizzunk együtt augusztus 10-én a 90-es és 2000-es évek legnagyobb slágereire!✨
Budapest újra várhat, míg vége van a nyárnak!😉
Élőben, egy színpadon láthatod a korszak legnagyobb ikonjait, köztük KÉT KÜLFÖLDI VILÁGSZTÁRT IS!😍 Egyikük kiléte még ismeretlen, de a leleplezésig mutatjuk, kikkel bulizhattok együtt a Balaton legnagyobb retro fesztiválján!💥
Fellépnek:
💥Dr. Alban
💥Master Blaster
https://www.youtube.com/watch?v=s6ur2Ewd-DE
KOZMIX
Shygys
Happy Gang
Desperado feat. Timi
Bestiák
4F-Club
Náksi
Erős vs Spigiboy
Peat Jr.
Revolution
DJ Pégé
💥 Az est házigazdája: DJ André
Meglepetés külföldi világsztár bejelentése hamarosan!
‼️ 23:00 után afterpartyval folytatjuk a bulit, több helyszínen, különböző zenei stílusokkal, egészen hajnalig!
‼️ VIP jegy tartalma:
Külön VIP sor
Elkülönített VIP terület
Exkluzív rálátás a színpadra
VIP bárpult és mosdó
A VIP jegyek nem tartalmaznak ülőhelyet! 
Asztalfoglalásra szabad helyek függvényében a Gold VIP teraszon van lehetőség!
Asztalfoglalás: [email protected] // +36 30 600 7101
‼️ Jegyinformáció:
▲ Felelősséget csak a hivatalos partnereinktől vásárolt jegyekért tudunk vállalni.
▲ A jegyedet ne tedd közzé semmilyen felületen!
Korhatár a koncertekre:
▲ 18 éven aluliak csak szülői kísérettel vehetnek részt a koncerten.
▲ Jegyértékesítéssel kapcsolatos fontos tudnivalók:
Bármelyik eseménynél találkozhattok az alábbi kifejezésekkel:
Super Early bird, Early bird, Limitált elővét. Ezek az elnevezések elsősorban azt jelölik, hogy az adott áron kínált jegy korlátozott darabszámban érhető el. Amikor egy ilyen típusú jegyre kattintasz, majd kiválasztod a mennyiséget is, akkor az bekerül egy virtuális kosárba. A kosarad tartalmát 15 percig tartjuk fenn, ez az idő áll rendelkezésedre, hogy a vásárláshoz szükséges adatokat megadd és ellenőrizd, esetleg más jegyek között is válogass még. Ha ez az idő letelt, akkor kosarad tartalma automatikusan kiürül, és újra elérhetővé válik mindenki más számára, aki jegyet szeretne venni.
Ha még az idő letelte előtt eljutsz az általad választott fizetési felületre, akkor ott, egyedileg megszabott idő áll rendelkezésedre hogy megadd kártyád adatait, és véglegesítsed a tranzakciót.
Ha ez az idő is letelik, vagy úgy döntesz, hogy mégsem fejezed be a vásárlást, akkor az érintett jegyek újra elérhetővé válnak mindenki számára, aki jegyet vásárolna.
Így hát, amikor reggel tíz órakor, mindenki a Super Early Bird-re kattint, és akár két perc alatt kiírja a weboldal, hogy ELFOGYOTT;, ez csak azt jelenti, hogy minden jegyet bekosaraztak, de még van remény, mert a fentiek szerint egyáltalán nem biztos, hogy minden jegyet ki is fizetnek. Ezek a jegyek aztán visszakerülnek elérhetőkként. Ez a magyarázata annak a helyzetnek, amikor két perc alatt ELFOGYOTT; pecsét került a Super Early birdre, Te pedig ezt látva megveszed jegyeidet az aktuális elérhető jegyáron, de 15 perc múlva újra elérhetőként látod a Super Early bird-öt.
Érdemes tehát kicsit kivárni, ülni a gép mellett, mert még sikerülhet, annak ellenére is, hogy egyszer kiírta a rendszer, hogy elfogyott!
Köszönjük, hogy végig elolvastátok ezt a kisokost, és kérjük, hogy fogadjátok meg a tanácsokat!
A Balatoni Retro Lázon a Total Dance Festival a fellépőket és a show-t biztosítja, minden egyéb szolgáltatás (hangosítás, vendéglátás, asztalfoglalás, illemhelyek, stb.) a Plázs Siófok hatáskörébe tartoznak! A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!
Tickets available
Early Bird
7 999 Ft
Állójegy elővételes
8 999 Ft
Még nem kapható
VIP Silver elővételes és helyszíni
19 999 Ft
VIP GOLD elővételes és helyszíni
40 000 Ft
Super Early Bird
6 999 Ft
Tickets sold

Ezek is érdekelhetnek