Választható Tankvezetés (Domonyvölgy)

Választható Tankvezetés (Domonyvölgy)

Nyitás:27 Aralık 2022, Salı, 17:03
Zárás:27 Aralık 2023, Çarşamba, 17:03
Hogyan lehetne átadni a TANKVEZETÉS élményét?
Ezt az élményt nem tudjuk átadni szöveggel, képekkel vagy videókkal. Ez legalább egyszer az életben ki kell próbálni!
Ráadásul ebben a csomagunkban, két harckocsit is vezethetsz, ami még inkább fokozza az élményt!
Az alábbi harckocsik közül tudsz választani: MTLB, SAUER, VT55
Néhány hasznos információ a döntéshez:
MTLB: a “legkedveltebb” harckocsi a kínálatunkban, hiszen maximálisan visszaadja azt az élményt, hogy milyen érzés egy tankot vezetni. Az irányítás a fékrendszer segítségével történik, szóval klasszikus harckocsi vezetés élményt nyújt. Az egyiknek mindenképp ezt ajánljuk. Legfontosabb műszaki adatai: 16.000 ccm-es, 240 LE-s motor, 12 tonnás súly)
SAUER 4K 4FA: a “legdögösebb” harckocsink  (a képen a fekete). Rendkívül gyorsan megtanulható az irányítása, mivel egy kormányhoz hasonló szerkezettel történik az irányítása és automata váltós. Fantasztikus élmény, mivel nagyon gyorsan megtanulható, ezért már kezdőként is nagy sebességet lehet elérni a vezetése során. Legfontosabb műszaki adatai: 6.800 ccm-es, 250LE-s motor, 12,5 tonnás súly)
VT55: a “monstrum”. Nem véletlenül ez a beceneve hiszen több, mint 40tonna. Az irányítását sokkal nehezebb megtanulni, mint a többiekét, ezért általában csak azoknak ajánljuk, akik már korábban vezettek tankot, mert ha elsőként próbálják ki, akkor nem lesz annyira élvezetes, mint a másik kettő vezetése. Legfontosabb műszaki adatai: 38.800 ccm-es, 630LE-s motor, 41tonnás súly)
Uygun Biletler
1 vezető, + max. 8-10 fő kísérő
115 400 Ft
Már nem kapható