Államalapító játszótér és mesepark

Államalapító játszótér és mesepark

Üdvözöljük a Mesetér világában! 🌟🏰


A Mesetéren a tervezők tíz izgalmas játékot helyeztek el, hogy a gyerekek és családjaik garantáltan remekül szórakozzanak. A legkisebbeknek különleges játszóelemek is rendelkezésre állnak. Itt található egy varázslatos homokozó, ami egy jurtában kapott helyet, valamint egy különleges hinta, amelyet akár a nagyobb gyerekek is élvezhetnek a kicsikkel együtt. A hintára a művészek a honfoglalás jelenetét festették, a tetejére pedig mozgó figurákat helyeztek el, így a hintázás közben még életszerűbb élményt nyújt.


A Szent István mesetér közepén két fontos épület emelkedik: az államalapító vára és egy kis kápolna. Az államalapító várának külső falain számos módon lehet felmászni, hogy a gyerekek meghódíthassák a király erődjét. A mellvédről például egy csúszdán lehet a leggyorsabban lejutni, ami izgalmas kalandokat ígér.


A kis kápolna pedig kifejezetten a 3-7 éves gyerekek számára lett kialakítva, és egy mini játszóvárként szolgál. Az alsó részén kis faragott figurákat is találhatnak a kicsik, amik még színesebbé teszik a játékot. 🏰🎠🪁🏞️


Fedezze fel a Mesetér varázslatos világát, és hozza el családját egy felejthetetlen kalandra! 🌈👨‍👩‍👦‍👦
ElhelyezkedésBudapest Szent István tér
Szolgáltatások
Kapcsolat