Sajt- és sörkóstoló a Magyar Sajtkészítők Egyesületével

Sajt- és sörkóstoló a Magyar Sajtkészítők Egyesületével

Nyitás:2024. július 25., csütörtök, 19:30
Zárás:2024. július 25., csütörtök, 21:30

Öttételes sajt- és sörpárosítás a Magyar Sajtkészítők Egyesületének elnökségi tagja és a FIRST Craft Beer sörfőzde munkatársa közös, interaktív előadásában.

MÁSODIK ÉVAD

 Korábban a bor uralta a fine dining világát, azonban mára egy új, formálódó sörkultúra korát éljük amiben kézműves sörök ostromolják, a gasztronómiában a bor köré épült kultuszkört és itt az ideje, hogy mi is bebizonyítsuk, hogy bizony egy sajtlakomán is jelentős szerepe van a sörnek!
Igazi, boldog sajtkészítőktől tudhatsz meg mindent a kóstolóban fogyasztott sajtfajtákról, hallhatod hogyan készítik, vagy hogyan használják fel őket és természetesen azt, hogy melyik kisüzemi sörünk passzol hozzá a legjobban!

  Előadónk a Magyar Sajtkészítők Egyesületének tagja, aki évek óta lelkesen ízeli és készíti a legjobb sajtokat, a FIRST saját bejáratú kollégája, aki elsőkézből tud mesélni a sörök készítéséről, kulisszatitkokról és sörsztorikról.

A kóstolón ötsajtos tételsort kóstolunk végig, a keménysajttól a sajtkrémig mindenféle izgalmakkal - párosítva az ahhoz tökéletesen passzoló FIRST sörrel!
Részvételi díj: 5 990.-

Kérjük, vegyétek figyelembe, hogy jegyek csak korlátozott számban kaphatóak, úgyhogy mielőbb jelezzétek részvételi szándékotokat!
Elérhető jegyek
Sajtkóstoló
5 990 Ft
Már nem kapható

Ezek is érdekelhetnek