Hauk Apartman

Hauk Apartman

Üdvözöljük apartmanházunkban Zamárdi gyönyörű zöldövezetében, a Balaton déli partján! Csak 800 méterre vagyunk a városközponttól és 1800 méterre a tó legnagyobb szabad strandjától. Ha szeretne távol lenni a partszakasztól és pihentető kikapcsolódásra vágyik, akkor ideális választás.


Apartmanjaink teljesen felszereltek, minden egyes apartman kényelmes elhelyezést kínál 4+2 fő részére. Minden apartmanban két hálószoba található, valamint két fürdőszoba. A tágas nappaliban a kinyitható kanapé további 2 fő számára nyújt kényelmes alvási lehetőséget. Az apartmanokban jól felszerelt konyha található (elektromos sütő és főzőlap, kenyérpirító, mikrohullámú sütő, kávéfőző, főzőedények), légkondicionáló, wifi-hozzáférés, valamint részben fedett terasz várja vendégeinket.


Kertünkben lehetőség van bográcsozásra és grillezésre, továbbá medencével és lengőtekével is rendelkezünk, így a kellemes kikapcsolódás garantált. Ha szükség van rá, babaágyat és kádat is biztosítunk. Minimális foglalási idő 4 éjszaka, fesztiválok idején pedig 5. Sajnáljuk, de Szép kártyát nem tudunk elfogadni. 🏖🌞🏊‍♂️🍽🏡
LocațieZamárdi Rétföldi utca 11
Szolgáltatások
Este gratis WIFI
A lua legatura